Over ons

met het verzorgen van de heerlijke ontbijtjes bij Auberge A Gen Kirk, ook in Vijlen  Wij zijn Barbara en Ramon Vandermullen. We hebben in april 2020 het huis in Vijlen inclusief de vakantie appartementen gekocht van Karin en Hub Jaminon. Zij hebben er jarenlang een gezellige, mooie bed and breakfast gerund die zelfs onder hun vleugels in 2012 bij omroep Max de eerste prijs won in het programma ‘Bed and Breakfast’.

Deze appartementen hebben wij in dezelfde stijl gehouden en we zien tot onze vreugde al veel van hun gasten terugkeren. Omdat wij allebei een (externe) baan hebben is het aanbod een beetje aangepast; wij bieden geen ontbijt aan. Om de hoek zit een bakkertje en ook een buurtwinkel voor vleeswaren en kaas is lopend te bereiken. In het dorp is op diverse plaatsen een heerlijk ontbijt te krijgen.

Beide zijn wij vijftig-plussers, Ramon is échte Limburger en Barbara gezellige Brabantse. Gastvrijheid zit ons in het bloed en we vinden het heerlijk om nieuwe gasten te verwelkomen en wegwijs te maken. We genieten zelf ook van de prachtige omgeving en maken lange wandeltochten met onze hondjes Boaz en Billy.

Ramon is senior logistiek medewerker bij Plalloy in Kerkrade. Een soort mini-DSM… Daarnaast is hij voetbaltrainer in het amateurvoetbal. Barbara verzorgt een paar ochtenden in de week de overheerlijke ontbijtjes bij Auberge A Gen Kirk, ook in Vijlen. Zij kan u alles vertellen over de culinaire, sportieve en ontspannende activiteiten in de omgeving.

Kom ons eens bezoeken, wij ontvangen u graag!
Van harte welkom.

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?