Onze Accommodaties

Appartement 1 ‘Jaisalmer’

 Bevindt zich op de eerste verdieping. In dit appartement vindt u de sfeer van de tropische kustlijn van India. Hier is één van de hutten van de Indiase stad Jaisalmer nagebouwd. Douchen is een tropische belevenis compleet met regendouche en het keukentje zit achter prachtige houten deuren, geheel in stijl. Laat u verrassen…..

Uw bed is fris opgemaakt als u aankomt. De keuken is volledig uitgerust inclusief 2 kookpitten (keramisch), een koelkast, peper, zout, melk, suiker, een koffiemachine (vers gemalen bonen voor de allerlekkerste koffie-beleving..) en thee. Keukendoeken zijn er ook. Uw badkamer heeft wastafel, föhn, douche en toilet. Ook hier zijn handdoeken en toiletpapier voorhanden. Er is airco, goede WiFi, televisie met alle zenders en informatie over de omgeving en ons dorp. Deze kamer heeft geen balkon maar u kunt gebruik maken van onze tuin met diverse mogelijkheden.

Kosten verblijf per dag/nacht € 70,-. 
Appartement is beschikbaar voor 2 personen en eventueel een kind (vouwbed). Er is geen lift aanwezig. Boekingsbedrag is exclusief toeristenbelasting € 2,75 pppn. 

Inchecken vanaf 16 uur en uitchecken tot 11 uur.

Appartement 2 ‘Bangalore’

Bevindt zich op de tweede verdieping. In dit hemelshoge appartement waant u zich zéker in hogere sferen. De rust, het uitzicht, het hemelbed met de sterrenhemel, de gezellige warmte van de kachel en een prachtige loggia maken dit appartement extra romantisch. Dit alles ook in Indiase sfeer.

Uw bed is fris opgemaakt als u aankomt. Uw keuken is volledig uitgerust inclusief 2 kookpitten (keramisch), een koelkast, peper, zout, melk, suiker, een koffiemachine met koffiebonen voor de beste koffie-beleving en thee. De benodigde keukendoeken zijn er ook. Uw badkamer heeft wastafel, föhn, douche en toilet. Ook hier zijn handdoeken en toiletpapier voorhanden. Deze (privé) badkamer ligt op de eerste verdieping dus niet in uw appartement. Er is airco, goede WiFi, televisie met alle zenders en informatie over de omgeving en het dorp. Dit appartement heeft een heerlijke loggia waarvan het transparante dak open en dicht kan naar uw keuze. Ook een parasol is beschikbaar.

Kosten verblijf per dag/nacht € 80,-. 
Appartement is beschikbaar voor 2 personen en eventueel een kind (vouwbed). Er is geen lift aanwezig. Boekingsbedrag is exclusief toeristenbelasting € 2,75 pppn. 

Inchecken vanaf 16 uur en uitchecken tot 11 uur.

Kom heerlijk Limburgs genieten in Indiase sferen

Contactformulier


Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?