FAQ – VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe ver is de bushalte lopen?

 De bushalte is op een steenworp afstand.
Verbinding naar bijvoorbeeld Aken of Maastricht vindt u aan de rijksweg op 500 meter lopen.

Zijn honden welkom?

Het is voor honden niet erg fijn hier. De appartementen liggen op de eerste en tweede verdieping. Er is geen lift. Kleine hondjes die de trap op gedragen kunnen worden zijn van harte welkom.

Verzorgen jullie ook ontbijt?

 Wij verzorgen zelf geen ontbijt, maar op twee minuten wandelen maakt Lianne en haar team van Auberge A Gen Kirk een heerlijk ontbijt voor u. U betaalt als gast van Little India de vriendenprijs van 12,50 euro per persoon voor het meest uitgebreide ontbijt. Eenvoudig ontbijten met koffie en een croissantje kan daar ook. De bakker is om de hoek en een klein stukje verder ligt de buurtwinkel. In de appartementen zit een volledig uitgeruste keuken. Koffie en thee, suiker en melk vindt u ook in de keuken.

Zijn de appartementen toegankelijk voor mindervaliden?

De appartementen liggen op de eerste en tweede verdieping van ons huis. Er is geen lift aanwezig. Als u geen trappen kunt lopen is Little India dus niet aan te bevelen.

Is er een mogelijkheid om (motor) fietsen afgesloten te stallen?

U kunt uw motor/ fiets indien gewenst parkeren in onze afsluitbare garage.

Kan er een extra bed voor een kind geplaatst worden?

Wij hebben twee comfortabele vouwbedden die we kunnen opzetten als er (kleine) kinderen mee komen. De appartementen zijn niet erg groot dus dit gaat dan ten koste van uw leef oppervlakte. Een extra bed kost € 10, – per nacht.

Is er een lift aanwezig?

 Er is geen lift aanwezig.

Is het mogelijk om twee éénpersoons dekbedden te krijgen in plaats van één tweepersoons?

Voor degene die dit wenst hebben wij twee éénpersoons dekbedden. Standaard ligt er een tweepersoons dekbed op de bedden.

In- en uitchecktijden

Inchecken vanaf 16 uur, uitchecken tot 11 uur of in overleg.

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?